Aplică acum la Go4Media! Perioada de înscriere se apropie de sfârşit

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) aduce oportunităţile de carieră mai aproape de tinerii români de pretutindeni. Oricine este interesat de o carieră în domeniul comunicării are şansa de a aplica Go4Media, eveniment LSRS ce va avea loc marţi, 21 iunie la Bucharest Hubb.

Liga Studenţilor Români din Străinătate încurajează studenţii şi absolvenţii români de pretutindeni să îşi construiască o carieră de succes în ţară. Pe 21 iunie, la Bucharest Hubb, va avea loc evenimentul Go4Media, cu scopul de a evidenţia perspectivele de carieră existente în România în domeniul media sau comunicare.

Go4Media! În cadrul evenimentului 30 de participanţi vor avea ocazia să interacţioneze în mod direct cu reprezentanţi ai companiilor de top din domeniu, să rezolve alături de profesionişti un studiu de caz şi respectiv să câştige stagii de practică pe durata verii la una dintre companiile prezente în program.

Participă la eveniment! Participarea la eveniment este gratuită iar procesul de selecţie este unul competitiv, aplicaţiile fiind analizate de un juriu format din profesionişti în domeniul comunicării. Nu pierde ocazia de a fi unul dintre cei 30 de participanţi la eveniment. Au mai rămas trei zile în care poţi trimite CV-ul tău la go4media@lsrs.ro! Aplicaţiile pot fi trimise până vineri, 17 iunie!

One thought on “Aplică acum la Go4Media! Perioada de înscriere se apropie de sfârşit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *