Aplică!

Te interesează domeniile de comunicare şi media? Vrei să participi la o experienţă unică? Vrei ca pentru o zi sa fii expert in comunicare şi/sau media?

CUM APLIC?

Trimite-ne CV-ul în format „Nume_CV” la go4media@lsrs.ro până vineri, 17 iunie şi vei primi în scurt timp confirmarea înscrierii tale în competiţie!

Vino pe 21 iunie la Go4Media, unde vei cunoaşte experţi in comunicare şi media de la firme de top din România şi iţi vei putea demonstra aptitudinile prin rezolvarea unui studiu de caz.
Ai ocazia unică de a te face remarcat de către angajatori de top in domeniu prin demonstrarea capacităţilor de lider şi spirit de echipă !

Go4Media va avea loc pe 21 iunie la “Bucharest Hubb “, Str. Stelea Spătarul 21, Sect.3, Bucureşti. În cadrul evenimentului tinerii vor rezolva un brief propus de companiile prezente în program, îl vor prezenta în faţa unui juriu specializat, iar echipa câştigătoare va primi stagii de practică pe durata verii la una dintre companiile prezente la eveniment.

Te aşteptăm să aplici trimite-ne un CV şi o scrisoare de motivaţie in care să răspunzi la intrebarea „De ce consider că sunt candidatul potrivit pentru Go4Media?” la adresa de email go4media@lsrs.ro pana vineri, 17 iunie! Află mai multe despre criteriile de eligibilitate şi modul în care trebuie să ne trimiţi aplicaţia ta descărcând aici ghidul aplicantului!

2 thoughts on “Aplică!

    • Ar fi de preferat sa trimiti aplicatia pana pe data de 15 iunie. In cazul in care vor mai aparea modificari in ceea ce priveste deadline-ul , voi da un comment , asta inseamna ca va trebui sa urmaresti site-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *