Companii

Intact Media Group reprezintă cea mai importantă platformă media din România. Trustul oferă publicului larg şi comunităţii B2B conţinut de calitate, cu relevanţă locală, creat şi dezvoltat de o echipă de profesionişti. Fondat în 1991, INTACT Media Group a construit un portofoliu puternic de mărci în televiziune, presă scrisă, radio, online şi producţine, printre care Antena 1, Jurnalul Naţional sau Radio ZU.20 de ani de inspirație, performanță  si perseverență au transformat Intact Media Group în cel mai puternic grup media românesc.

 

Înfiinţat în 2007, shop-ul de creaţie Griffon & Swans se mândreşte cu o serie de mari proiecte de chioşc pentru Jurnalul Naţional: rebrandingul și relansarea colecţiei Biblioteca Pentru Toţi; lansarea seriei Jamie Oliver; lansarea în premieră în România a unei enciclopedii în 16 volume, Enciclopedia Britannica.

Pentru editura Curtea Veche sunt responsabili de tot ce înseamnă întreţinere vizuală a editurii – de la realizarea designului coperţilor până la promovarea volumelor la târgurile de carte. În anul 2008, agenţia a organizat cel mai important eveniment publicistic al anului: venirea la Bucureşti a laureatului cu Premiul Nobel, Orhan Pamuk, eveniment premiat cu Silver Award for Excellence la Romanian PR Award.

In 2011, Griffon & Swans lansează proiectul AllHollow.com – platformă culturală online construită sub forma unei reviste lunare, conținutul variind de la shootinguri de modă, filme de scurt metraj, interviuri, proză etc.

Griffon & Swans lucrează pentru clienţi precum Jurnalul Naţional, grupul Intact, editura Curtea Veche, editura Vellant, McCann Erickson, Graffiti BBDO, KFC, Festivalul CineMAiubit, Observatorul Astronomic etc.

 

Din 1995 cladim un brand puternic a carui fundatie este creata de specialistii nostri in produse de asigurare.
Obiectivul nostru este sa traducem caracteristicile tehnice ale produselor de asigurare in beneficii pentru clienti. Ne asiguram ca cele mai importante lucruri din viata lor, sanatatea, familia, proprietatile si afacerile lor beneficiaza de cea mai buna si mai completa acoperire care exista.
Ne imbunatatim permanent serviciile si produsele astfel incat clientul sa nu faca compromisuri. Suntem aici pentru ca stim cat de important este sa beneficiezi de tot ce e mai bun atunci cand ai nevoie de servicii de asigurare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *