GO4MEDIA

Go4Media reprezintă o competiţie adresată studenţilor şi absolvenţilor români de pretutindeni, ce au rezultate deosebite şi doresc să îşi construiască pe termen lung o carieră in media şi /sau comunicare. În cadrul evenimentului tinerii vor rezolva un brief propus de companiile prezente în program, îl vor prezenta in faţa unui juriu specializat, iar echipa câştigatoare va primii stagii de practică pe durata verii la una dintre companiile prezente la eveniment.

Participanţii la eveniment vor fi selecţionaţi in baza trimiterii unui CV şi a unei scrisorii de motivaţie in care să răspundă la întrebarea: „De ce consider că sunt candidatul potrivit pentru Go4Media?”. Selecţia participanţiilor va fi efectuată de către un juriu de specialitate, asigurând astfel imparţialitatea şi calitatea finală a aplicaţilor.

Ne propunem ca prin realizarea proiectului „Go4Media” să:
• Oferim tinerilor români având o educaţie de înaltă calitate in domeniul media / comunicare oportunitatea de a interacţiona direct cu reprezentaţii companiilor de top din acest domeniu
• Facilităm interacţiunea dintre comunitatea absolvenţilor de elită şi reprezentaţii companiilor
• Demonstrăm ca există oportunităţi profesionale ce merită fructificate
• Combatem prin eforturile noastre fenomenul de „brain drain” prin integrarea tinerilor bine pregătiţi pe piaţă muncii din România.

Proiectul „Go4Media” se adresează în mod direct studenţilor în ani terminali şi absolvenţilor români de top de pretutindeni ce îşi doresc o carieră in media şi/sau comunicare. De asemena „Go4Media” se adresează companiilor de top din domeniul media / comunicare, companii cărora le facilitează accesul la comunitatea tinerilor bine pregătiţi, o resusă de importanţă strategică pentru dezvoltarea viitoare a acestor companii. Afla mai multe detalii despre eveniment consultand brosura Go4Media!

2 thoughts on “GO4MEDIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *